donderdag 11 oktober 2012

Cheshire's Dream

Eindelijk! De naam voor mijn cattery is goedgekeurd. En het was nog even afwachten of het ging lukken want mijn eerste keus was al in gebruik in Mexico. Maar nu mag ik dan eindelijk de naam bekend maken.


Cheshire's Dream

Even uitleggen wat en hoe;

Cheshire is de kat uit Alice in Wonderland. Cheshire is ook een tabby, net als June. 
En waar het woord Dream vandaan komt moge duidelijk zijn toch....

Kortom ik ben er hartstikke trots op en kan me er al op verheugen om nu onder deze naam in te schrijven op een show. Dan de komende tijd besteden aan het uitzoeken van een mooi visitekaartje etc.

De bedoeling is om 18 november naar de show van Felikat in Nieuwegein te gaan. Daar zal ik June laten keuren en mijn zus die ook een Brits Korthaar heeft, Sophie, zal ook meegaan. Sophie is net 1 maand ouder, dus beide vallen in de categorie van kittens tot 6 maanden. 

Zaterdag as ga ik de cursus polygenen doen in Nieuwegein. Moet me gaan verdiepen in deze materie, want katten fokken is ook weten waar je mee bezig bent. Uiteindelijk moeten het toch mooie gezonde katten gaan worden.

Gelukkig zijn er weer foto's gemaakt door Jessica, mijn dochter. En ze zijn weer super, kijk maar


Cheshire's Dream


De dames houden elkaar goed in de gaten4 opmerkingen:

 1. Super dat de naam is goedgekeurd.
  En je mag zeker trots zijn.
  Dat zijn wij namelijk ook op jou, hartstikke leuk!

  Heb zin in de show van 18 november.

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat deze naam goed gekeurd is. En het klinkt ook goed.
  En die June....oh, wat een dotje. Net een kleine tijger die de tandjes laat zien, flijmscherp zijn ze nu. En Britt zit haar zo lief aan te kijken.

  Fijne avond,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige foto's en wat goed dat de naam is goed gekeurd ...wens je heel veel plezier op de cursus en straks op de show ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem10/14/2012

  Hoi Mirjan,

  Erg leuk om je gisteren weer te zien. Het zal nog wel veel abracadrabra voor je zijn. Ik krijg zo bezoek, maar zal van de week wat informatie naar je zenden.
  Fijne zondag.

  Groetjes,
  Jessica

  BeantwoordenVerwijderen