woensdag 26 september 2012

Kijk hier ben ik dan !!!!
Sinds 2 dagen woont June nu bij ons. Maandag hebben we haar opgehaald en kon de terugreis beginnen. Voordat ze in het reismandje kon liggen moesten er eerst 2 andere poezen uit worden gehaald. Om er nou gelijk 3 mee te nemen:))


moest ik nou in dat mandje??In de auto begon ze direct met miauwen en dat heeft ze met een kleine stop van 5 minuten de hele weg volgehouden. Ze probeerde met alle macht uit de mand te komen, dus er zit genoeg pit in. Thuis gekomen eerst de mand in de woonkamer neergezet. Met het deurtje open zodat ze zelf kon beslissen of ze eruit kwam. Althans zo staat het in de boeken.... Maar deze dame stapte er gelijk uit en keek Britt aan, oeps die is groot. Allebei een hoge rug en dikke staart en dan blijkt dat katten ook nog iets anders doen dan spinnen en miauwen, ze kunnen grommen. June was zo nieuwsgierig dat ze het negeerde en op onderzoek uit ging. Britt keek me steeds aan met haar grote kijkers; wat is dit? Het ging verder prima, ze liepen om elkaar heen en af en toe blazen. Na een tijdje op de bak en het eten gevonden. maar welk voer is nu van wie? Vannacht kwam ook June de slaapkamer in. We doen per keer een deur open zodat het huis niet te groot is in een keer. Ze heeft uiteindelijk bij mijn man op het dekbed geslapen. Het blijkt een echte kroelkont te zijn. En ook heel aktief. Vanmorgen was June druk aan het spelen en Britt kwam er zowaar bij liggen, op haar rug met pootjes in de lucht. Ook snuffelen ze nu steeds aan elkaars neusje, zo lief. Dit gaat goed komen, dat voel je gewoon.


Het is opeens weer opletten in huis, waar zijn alle kleine verstop plekjes? Britt kan hier namelijk met haar dikke gat allang niet meer tussen. Maar June dus wel. dat betekent wat vaker controleren, zeker met de wasmachine en de wasdroger.

 De aanvraag voor de cattery is de deur uit. De kattenvereniging die ik heb gekozen is Mundikat geworden, meer omdat daar wat fokkers zijn die ook bekend zijn met de cattery waar June vandaan komt. Het gaat enkele weken duren en gekeken gaat worden of de naam al niet bestaat, dan wordt het weer afgekeurd. Je moet 3 namen indienen op volgorde van voorkeur.
 Hopelijk gaat het goed en is alles snel geregeld. Hier nog wat foto's van een zus en broertje van June.broertje

zusje
8 opmerkingen:

 1. Leuk hé al die foto's!
  Ze is zo verschrikkelijk leuk! En het gaat helemaal goed komen met de dames samen, nog even en het zijn dikke vriendinnen!

  Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh, wat lief hé. Ik denk dat het met June en Britt wel goed komt. Hier mag Joep nog steeds niet te dicht in de buurt van Kitty komen. Maar dat is ook een bitch hoor. En zou ook weleens willen meemaken hoe Joep op een kitten reageert. Wie weet.....ooit eens.
  Geniet lekker van dit kleine mormel.
  Gr en een knuf voor de kleine.

  Live groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een droppie is ze, heerlijk smoeltje en super leuke foto's heb je gemaakt, ik heb zitten genieten ;-))

  Fijne dag
  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhhh het broertje zou nu net een lief katertje voor ons zijn......ons hondje is afgelopen oudjaarsdag overleden en in mis nu zo erg een huisdier.
  We hebben vroeger drie poezen gehad, zo lief !!!

  Groetjes
  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heb zelf geen poezen maar zit heerlijk te genieten van je prachtige blog ...gelijk volger geworden ...kan ik elke keer genieten wat een prachtige foto's en wat een schatjes ....fijne week en veel plezier met de katten en de blog ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond je blog per toeval, ben ook helemaal gek van dit ras, ik ga je volgen.
  groetjes, Fem

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen